Arrangement Zweden

Leer jezelf (en je team) kennen in de natuur van Zweden.

geke kloosterhof coaching in de natuur

Individueel arrangement

Unieke kans om in de prachtige natuur van Zweden bezig te zijn met je coachvragen. Je kunt er genieten van de natuur, rust en ruimte. En hebt de mogelijkheid om kennis te maken met de Zweedse cultuur, musea en steden.

Samen met de andere coachees verblijf je in Sifferbo Stugby B&B in Sifferbo in de provincie Dalarna (midden Zweden)Sifferbo in de provincie Dalarna (midden Zweden). Het is een kleinschalig vakantiepark dat bestaat uit 7 echte Zweedse houten huizen en is gelegen midden in de natuur, in een prachtige bosrijke omgeving met veel meren en rivieren. Hier huur ik in overleg met Ronald de Jong (eigenaar) een stuga (huisje) waar je met 2 tot 6 andere coachees in verblijft. Sifferbo Stugby och B&B ligt vlakbij Falun en tussen Borlänge en Leksand.

Aanbod:

Het wandelarrangement in Zweden bestaat uit:

  • een intake en kennismaking (face-to-face) in Nederland, waar we samen kijken naar jouw ontwikkel- of coachvraag.
  • 3 coachsessies in Zweden. De ochtenden trekken we als groep de Zweedse natuur in. Tijdens een wandeling van ongeveer 2,5 uur of langer, ga je aan de slag met je coachvraag. Daarbij coach ik je volgens de TriA©-methode; Aandacht, Acceptatie en Actie.
  • 4 overnachtingen in een van de huisjes Sifferbo Stugby och B&B in Sifferbo inclusief ontbijt, opgemaakte bedden, een handdoekenset en schoonmaakkosten. Je verblijft hier samen met 2 tot 6 andere coachees.
  • een afsluitende wandelcoachsessie (van 90 minuten) in Nederland.

Exclusief:

  • Heen– en terugreis. Ga je met het vliegtuig? Neem dan een vlucht naar Stockholm-Arlanda airport. Reis vervolgens met de trein of bus naar Börlange. Daar kan ik je in overleg ophalen.
  • Lunch en avondmaaltijden.
  • Middag- en avondprogramma: 's middags en 's avonds ben je vrij om zelf op pad te gaan en te genieten van de Zweedse natuur, cultuur, musea en steden.

Wanneer:

  • Van 8 tot 20 augustus ben ik weer in Zweden en heb ruimte om te coachen. Wil je een ander moment? Neem dan contact op.

 

Teamtraining of -coaching in Zweden

Een teamtraject, teamcoaching in andere omgeving, dan is dit een unieke kans. Samen met het team bezig te zijn met jullie coachvraag in de Zweedse natuur, weg uit de hectiek.

Je verblijft als team in Sifferbo Stugby och B&B in Sifferbo in de provincie Dalarna (midden Zweden). Het is een kleinschalig vakantiepark dat bestaat uit 7 echte Zweedse houten huizen en is gelegen midden in de natuur, in een prachtige bosrijke omgeving met veel meren en rivieren. Hier huur ik in overleg met Ronald de Jong (eigenaar) een stuga (huisje) waar je met 2 tot 6 andere teamleden in verblijft. Sifferbo Stugby och B&B ligt vlakbij Falun en tussen Borlänge en Leksand.

Voor de teamtraining/teamcoaching wordt een traject opmaat gemaakt. Waarin rekening wordt gehouden met de behoeften van het team en bedrijf.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

geke kloosterhof coaching in de natuur