Teamtraining of -coaching

Wil je meer uit het team halen? En zorgen dat elk teamlid zijn talenten kan inzetten binnen het team, de communicatie en samenwerking natuurlijk verloopt, er meer verbinding is in het team en dat het team werkt met veel plezier en vanuit passie? Dan is teamtraining of -coaching iets voor jouw medewerkers.

geke kloosterhof coaching in de natuur

Hoe

Met het hele team gaan we op pad, om in het tempo van het team aan de slag te gaan met de coachvraag. Ik stel het team vragen, laat ze oefeningen doen en maak gebruik van de natuur om het team inzichten, inspiratie en antwoorden te geven.

De combinatie van de TriA©methode (Aandacht, Acceptatie en Actie) en de natuur zorgt er voor dat het team de stappen zet die bij hen passen en gericht zijn op de gewenste situatie (dus daar waar men naar toe wil).

Traject

Elk team en elk bedrijf is anders en zo ook de coachvraag. Daarom wordt het trainings- of coachtraject op maat gemaakt en afgestemd op de behoefte en wensen van het team en bedrijf.

Is er daarnaast een individueel traject nodig voor een of meerdere medewerkers, dan is dit uiteraard mogelijk. Ook dit traject wordt afgestemd op de behoeften en wensen van de medewerker of het bedrijf.

Waar

In een natuurlijke omgeving. We nemen de natuur en het weer zoals het is! Dat houdt in dat we veel buiten zijn, oefenen en wandelen bij elk weertype.

Samenwerking

Afhankelijk van de grootte van het team, zal ik samenwerken met collega trainers of coaches. Hier worden van te voren afspraken over gemaakt. 

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan.