Wie is Geke Kloosterhof?

TriA® wandelcoach - TriA® trainer - TriA® verliescoach - TriA® ont-stresscoach - Loopbaancoach - NLP Masterpractitioner - Teamcoach.

geke kloosterhof coaching in de natuur

Mijn naam is Geke Kloosterhof. Ik ben als TriA® coach, TriA® trainer, TriA® verliescoach, TriA® ont-stresscoach, loopbaancoach en NLP Masterpractitioner werkzaam in Assen en omgeving. Of in Zweden waar ik dan verblijf in een stuga in Sifferbo Stugby och B&B, in de provincie Dalarna.

Loopbaancoaching

Ik werk al jaren als teamleider, een functie waarin ik medewerkers coach. Wat mij aanspreekt aan deze functie is om samen met medewerkers opzoek te gaan naar hun kwaliteiten en hoe zij deze kunnen inzetten in hun werk en privé. Waar wordt iemand blij van? Wat past bij zijn of haar normen en waarden? Soms komen we tot de conclusie dat een functie niet meer passend is voor de medewerker. Dan ga ik samen met de medewerker opzoek naar een andere functie binnen de organisatie of daarbuiten. Om medewerkers hierin nog beter te kunnen ondersteunen heb ik de opleiding loopbaancoaching gevolgd.

NLP Practitioner en Masterpractitioner

In 2017 heb ik de opleiding NLP Practitioner en aansluitend de NLP Masterpractitioner gedaan. Deze opleidingen volgde ik met het doel om inzicht te krijgen in mijn eigen patronen (en die van anderen), me te ontwikkelen, te leren vertrouwen op mijn gevoel en gaan voor mijn droom: het opzetten van een eigen coachpraktijk. NLP heeft mij mooie inzichten gegeven die ik toepas in het dagelijks leven, maar ook in mijn rol als teamleider en coach.

Wandelcoaching: coachen in de natuur

Toen ik mij meer verdiepte in de verschillende vormen van coaching, kwam ik een artikel over wandelcoaching tegen en heb ik het e-book gelezen over coaching in de natuur van Corrie Reijngoud. Toen wist ik het: dit is wat ik wil en wat bij mij past. Op deze manier wil ik mensen coachen. In 2018 heb ik daarom de opleiding wandelcoach en de opleiding TriA© wandelcoach afgerond.

Ik ben een natuurmens en vind het heerlijk om buiten te zijn. Lekker dwalen over de paden met of zonder fotocamera. Genieten van de omgeving, de vogels die zingen, insecten die langs vliegen, een mooie kromme boom, te ontspannen en heerlijk in het nu zijn. Ik heb gemerkt dat als ik ergens over na blijf denken en er niet uit kom, dat ik tijdens een wandeling sneller tot een oplossing of tot andere inzichten kom. Ik kom dan letterlijk uit mijn hoofd en kom dichter bij mijn gevoel.

Ik ben een no-nonsense coach. Ik ben eerlijk, open, direct en gedreven. Mijn humor werkt ontspannend en relativeert.

Ik ben gecertificeerd TriA® wandelcoach, TriA® trainer, TriA® verliescoach, TriA® ont-stresscoach en aangesloten bij WandelcoachNederland.

Natuurlijk Trainingen Noord 

Samen met Liesbeth Ros met-karakter hebben we Natuurlijk Trainingen Noord opgezet. 

Wil je de kracht van rust, ruimte en natuur ervaren in een training of workshop? Dan is Natuurlijk Trainingen Noord iets voor jou!
De trainingen en workshops zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, leef- & werkplezier. En worden gegeven in kleine groepen (6-10 personen), waardoor er volop ruimte is voor jouw persoonlijke vragen en leerdoelen. Door theorie te koppelen aan de oefeningen met mededeelnemers, kun je het gelijk ervaren.
De trainingen vinden plaats in een natuurlijke omgeving. Dat houdt in dat we veel buiten zijn. We nemen de natuur en het weer zoals het is!

geke kloosterhof coaching in de natuur