Individuele coaching

Voor de particulier of professional (eventueel via de werkgever) die meer uit het leven wil halen, zijn of haar talenten wil inzetten en balans wil ervaren tussen werk en privé.

geke kloosterhof coaching in de natuur

Misschien herken je jezelf in deze vragen:

  • Wat wil ik? Welke kant wil ik op?
  • Wat past bij mijn normen en waarden?
  • Waar word ik blij en gelukkig van?
  • Hoe realiseer ik het leven waar ik blij van word?
  • Hoe volg ik mijn eigen weg?
  • Hoe kan het dat ik steeds dezelfde stappen zet die mij niet verder helpen?
  • Hoe blijf ik dichter bij mijn gevoel?

Zo zijn er vast nog meer vragen die jezelf kan stellen. Je coachvraag kan gaan over bijvoorbeeld: een verlieservaring, werk, vitaliteit, onzekerheid, burn-out of bore-out.

Hoe

Samen gaan we op pad om in jouw tempo aan de slag te gaan met jouw coachvraag. Jij vertelt, ik stel je vragen en maak gebruik van de natuur om je inzichten en antwoorden te geven. De combinatie van de TriA©methode (Aandacht, Acceptatie en Actie) en de natuur maakt dat je de stappen zet die bij jou passen.

Traject

Elke coachvraag is uniek en daarom wordt het coachtraject op maat gemaakt en afgestemd op jouw behoefte. Het coachtraject bestaat uit 2 tot 3 wandelcoachsessies. Alle sessies duren ongeveer 90 minuten. Een enkele coachsessie is ook mogelijk.

Waar

We wandelen in de natuur in de omgeving van Assen. In overleg is een andere locatie zeker mogelijk. We nemen de natuur en het weer zoals het is! Wat inhoud dat we wandelen bij elk weertype.

Vergoedingen

Werkgevers-werknemers

Vaak is er door werkgevers een budget gereserveerd voor werknemers, waaruit opleidingskosten en professionele of persoonlijke ontwikkeling kunnen worden betaald. Het is dan ook raadzaam om met je werkgever te overleggen of en in hoeverre een professioneel coachtraject hieronder valt.

Aftrekbaar voor ondernemers en zzp’ers

Leuk weetje: zakelijke coaching is bij de belastingdienst aftrekbaar voor ondernemers of zzp’ers, binnen de ondernemingskosten zoals de IB en de BTW (21%). Informeer bij de belastingdienst naar de voorwaarden.

Ben je benieuwd of coaching iets voor jou is? Neem contact op.